TiesGames

[yourchannel user=”TiesGames”]

 

Dit is de speciale pagina voor TiesGames. Dit is een startende Youtuber. Die redelijk bekent aan het worden is. Hij heeft zijn kanaal gestart op 25 januari 2013 en begint nu steeds populairder te worden. Zijn kanaal wordt inmiddels al door meer dan 170 duizend mensen gevolgd. Dus hij is voor een game kanaal wel erg populair aan het worden. Over Ties is nog niet heel erg veel bekend, ken jij TiesGames en kun je ons met hem in contact brengen voor een klein interview, dan horen wij dat graag via ons contact formulier. Of ben je Ties van TiesGames, neem dan even contact met ons op voor een kort interview, als je dit leuk lijkt uiteraard.

Het kanaal is van Ties, uiteraard :p. Ties is 16 jaar oud en zit in 4 VWO. Dit is informatie van zijn Youtubekanaal, dus wij weten niet hoevaak Ties dit update, maar wij hopen dat dit de meest recente informatie is. Op het kanaal van Ties kun je veel Game video’s vinden, maar ook vlogs en uiteraard Q&A’s met Ties. Als je ook het niet erg vind om Random Video’s te zien, dan heeft Ties die ook er soms tussen zitten. Het kanaal wordt steeds professioneler en Ties is hier ook enorm druk mee denken wij. Volg je Ties nog niet op Youtube, dan is het zeker de moeite waard om even op zijn Youtube kanaal te kijken TiesGames. Ties doet ook veel online games, hij streamt vaak op zijn speciale Twitch kanaal. De Twitch account van TiesGames = TIESSTREAMT. Check deze op Twitch en volg Ties ook op die manier en kom direct in contact met Ties, terwijl hij live games speelt.

TiesGames Youtube video’s

Wil je op de hoogte blijven van alle updates op het youtube kanaal TiesGames, check dan deze pagina elke dag. Onder deze lap tekst vind je alle Youtube video’s van TiesGames. Zodra er een nieuwe video is komt hij meteen hieronder te staan. Volg TiesGames op Youtube en op al zijn andere sociale media accounts.

Geef een reactie