StukTV

#TEAMSTUKTVStukTV

Ze hebben inmiddels ruim 750.000 duizend vo
lgers op Youtube. Hun video’s
worden meer dan 800.000 keer bekeken per filmpje, ze zijn de internet sensatie die Nederland nog niet eerder meegemaakt heeft. Wie zijn de jongens van StukTV?

Wie zijn de jongens StukTV

Thomas van de Vlugt

Is 22 jaar oud en woont in Utrecht. Hij is bekend geraakt met StukTV via een advertentie op internet. Dit is een van de mannen achter StukTV.  Hij heeft nog twee vrienden en samen vormen zijn StukTV. Maar ze bedenken de opdrachten niet zelf, die worden door de bezoekers van StukTV verzonnen. Bijna alle opdrachten die door de bezoekers verzonnen worden, die voeren de mannen uit. Iets dat echt te ver gaat voor Thomas is een tattoo laten zetten van het logo van StukTV. Iemand die de droomopdracht wil laten uitvoeren Thomas moet een dikke portemonnee meenemen. Thomas droomt ervan om naar Las Vegas te gaan en 10000 euro op Rood in te zetten aan de Roulette tafel.

Giel de Winter

Is 24 jaar oud en woont in Uden. Hij is in contact gekomen met StukTV via Grote smurf. Giel wilde altijd al iets doen op internet en met Youtube, maar wist niet wat. Hij hoorde het idee van StukTV en is zo verliefd geworden op het concept. Voor Giel kan het niet gek genoeg, alle opdrachten die hij heeft gehad van jullie heeft hij uitgevoerd. Het maakt niet uit wat, Giel doet echt alles. Giel droomt er nog wel van om in elk land van de wereld een opdracht uit te voeren, dus jullie moeten je opdrachten blijven insturen!

Stefan Jurriens

Is 22 jaar oud en hij woont in Beverwijk. Hij heeft al sinds 2008 zijn eigen Youtube stuktvkanaal en is ook redelijk bekend van een filmpje waarin hij uit een boom springt en zijn pols breekt op 3 plaatsen. Hij heeft vervolgens auditie gedaan voor StukTV en is aangenomen, hij moest tijdens zijn sollicitatie zoveel mogelijk winkelalarmen aflaten gaan in Rotterdam, dat lukte hem wel! Haha Een opdracht die Stefan is bijgebleven is de opdracht dat ze met skilatten door een winkel moesten lopen, de winkelmedewerkers zitten nooit op dit soort lollige acties te wachten! Dat is ook wel te zien in hun laatste video!

StukTV opdrachten

Op stuk.tv kan jij bepalen welke opdracht de mannen van StukTv moet uitvoeren! Iedereen kan zijn opdracht inzenden en op de website van StukTV kan je daarna stemmen op de leukste opdracht en de opdracht met de meeste stemmen moeten de mannen uitvoeren! Elke woensdag om 17 uur komt er een nieuwe Video online met de leukste opdracht van die week!

One Response to StukTV

  1. YTsterren schreef:

    STUKTV!!! MEER PRAXIS AFLEVERINGEN!!

Geef een reactie