Kwebbelkop video’s

[yourchannel user=”kwebbelkop”]

 

Op de Youtube pagina van Kwebbelkop staan meer dan 500 video’s die meer dan 400 miljoen keer zijn bekeken door meer dan 2 miljoen abonnees. Hij is echt enorm populair onder de GTA V gamers. Kwebbelkop plaatst ook enorm veel video’s hij heeft elke dag twee nieuwe video’s online! Dat is natuurlijk voor ons als Kwebbelkop fans echt TOP! Elke dag een nieuwe video om 16 uur en een nieuwe youtube video om 20 uur. Kwebbelkop plaatst niet alleen game video’s maar ook muziek video’s.

Hieronder vind je alle video’s van Kwebbelkop! Bekijk alles hieronder en volg hem op je favoriete Youtube sterren site:

Kwebbelkop beantwoord al je vragen

Alles wat je Kwebbelkop altijd had willen vragen kan je in deze afspeellijst terugkijken. Kwebbelkop beantwoord in deze video’s die ook elke dag worden ge├╝pdatet alle vragen die zijn volgers hebben. Bekijk ze hieronder:

GTA V Mods

Wil je op de hoogte blijven van alle GTA V mods die Kwebbelkop gebruikt tijdens het gamen, bekijk dan deze video’s en volg zijn afspeellijst. Bekijk alle GTA V mods van Kwebbelkop hieronder:

Kwebbelcop

Kwebbelcop heeft nog een ander kanaal voor al zijn vlogs geopend. Dit kanaal heet Kwebbelcop, dus de enige letter die gewijzigd is de “K” naar de “C”. Op dit kanaal plaatst hij meer vlogs van zich zelf. Hij heeft op het andere kanaal meer game videos staan en wilt met dit kanaal meer vlogs plaatsen van zijn leven. Dit kanaal is minder populair dan zijn eerste Youtube kanaal, maar dit zal in de toekomst alleen maar groeien, want Kwebbelkop maakt hele leuke video’s. Die staan ook op dit kanaal, dus het moet gewoon nog even gevonden worden door de Kwebbelkop Fans! Dus wil je ook volgen wat Kwebbelkop doet in zijn vrije tijd bekijk dan deze video’s hieronder:

Geef een reactie