Kwebbelkop

Als je van GTA V houdt, dan heb je uiteraard weleens van deze top vlogger gehoord. Kwebbelkop, is een vlogger die uitsluitend video’s maakt over zijn games! Hij maakt GTA V video’s, in deze video’s doet hij waanzinnige stunts terwijl hij deze stunt doet schreeuwt hij en zet hij hysterische stemmetjes op! Met Kwebbelkop kan je altijd lachen!

Kwebbelkop is een internationale vlogger, hij doet niet alleen zijn video’s in het Nederlands, maar ook veel in het Engels. Hij heeft al meer dan 2 miljoen abonnees. Kwebbelkop is zo populair omdat hij elke dag twee video’s plaatst. Hij komt elke dag met een nieuwe video om 16 uur en om 20 uur komt er nog een video online. Het Youtube kanaal van Kwebbelkop is al online sinds 2008 en sinds die tijd heeft hij al meer dan 450 miljoen bezichtigingen op zijn Youtube kanaal. Al deze views zijn niet door Nederlandsers verricht, maar ook door een heleboel buitenlandse fans van Kwebbelkop, hij heeft ontzettend veel buitenlandse fans!

Wie is Kwebbelkop?

Hij heet: Jordi Marnix van den Bussche en woont in Amsterdam. Hij is geboren op 1 juni 1995 en is dus inmiddels 20 jaar oud! Hij verdiend genoeg geld met zijn Youtube kanaal dat hij niet meer naar school hoeft, of andere werk hoeft te doen! Hij speelt uitsluitend spelletjes en plaatst video’s op zijn Youtubekanaal. Hij verdiend hier geld mee. Het leven van Kwebbelkop is dus enorm veranderd en hij is echt heel erg gegroeid in zijn video’s hij maakt ontzettend leuke video’s!

Op 21 januari 2015 was Kwebbelkop te gast bij RTL Late night en mocht hij praten over zijn carrière op Youtube met Humberto tan. Kwebbelkop is op de een of andere manier minder populair dan Enzoknol, maar Kwebbelkop heeft veel meer volgers en een groter publiek dat zijn video’s bekijkt op Youtube. De video’s zijn dubbel zo vaak bekeken. Door het grote succes van Kwebbelkop zijn Youtube kanaal mocht hij begin van dit jaar ook op bezoek bij de makers van GTA V, dit was echt een droom van hem en hij heeft er ook over gesproken toen hij op bezoek was bij RTL Late Night. Wil je deze aflevering terugkijken, bekijk de video van Kwebbelkop te gast bij RTL Late Night hieronder:

Kwebbelkop heeft ook een eigen Twitch kanaal waar hij ook dagelijks zijn livestream op heeft staan. Als je naar zijn Twitch account gaat, kan je jou aanmelden voor zijn stream en krijg je een berichtje als hij online komt. Je kan YTsterren.nl in de gaten houden, wij plaatsen ook berichten als hij online komt.

One Response to Kwebbelkop

  1. YTsterren schreef:

    KWEBBELKOP!!! GTA V

Geef een reactie