Knolpower Kleding

Knolpower is aan het uitgroeien tot een echt merk! Enzo en Milan hebben het idee opgevat om van Knolpower een echt merk te maken, ze zijn hier redelijk ver in en hebben al een eigen webshop en eigen website waarop jij kleding kan bestellen. Ze verkopen onder andere:

Knolpower Kledinglijn

Voor Kinderen: T-Shirts en Truien. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende Knolpower kleuren, zoals rood en zwart.

Voor Mannen: T-Shirt en Truien en een hele mooie Crewneck. Voor mannen is er ook een speciaal Knolpower Minecraft t-shirt.

Voor Vrouwen: T-Shirts en Truien, er is een speciale rode Hoodie die Dee vaak draagt in de Youtube video’s dit allemaal is te krijgen in de webshop van Knolpower. Een T-shirt kost ongeveer 20 euro en een trui kost 35 euro.

Knolpower Accessoires

Daarnaast zijn er ook nog een aantal accessoires die te krijgen zijn:

Je kan een vette Knolpower Pet krijgen voor 25 euro en als je jou telefoon extra wilt beschermen met Knolpower energie dan kan je een telefoonhoesje krijgen voor 12,50 euro. Er staan verder nog in de webshop een muismat en een beker en twee knuffels met een super schattig klein knolpower t-shirt aan.

Zodra er weer nieuwe artikelen beschikbaar zijn in de webshop zullen wij jullie op de hoogte brengen ervan. Volg onze website en meld je aan voor de nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws over jou favoriete Youtube ster! Op de site kan je jou aanmelden voor de nieuwsbrief of aan de zijkant in het menu. Wil je ook geld verdienen met Youtube werk en een eigen website beheren, meld je dan aan op onze contact pagina en wij zullen contact met je opnemen. Wil je meer informatie erover mail ons dan op info@ytsterren.nl.

Knolpower kleding kopen

Knolpower is nog niet in de winkel verkrijgbaar alleen op de speciale knolpower website: www.knolpower.nl/webstore Hier kan je alles bestellen. Het wordt gratis thuisbezorgd in Nederland. De Belgische fans moeten 2,95 euro verzendkosten betalen.

knolpower kleding kopen

One Response to Knolpower Kleding

  1. YTsterren schreef:

    KNOLPOWER KLEDING!!!

Geef een reactie