GameMeneer

GameMeneer Youtube video’s

[yourchannel user=”GameMeneer”]

GameMeneer Youtube info

Gamemeneer zo ken je hem wel van zijn gelijknamige Youtube Kanaal, maar in het dagelijkse leven heet hij Don. Ook hij is net zoals Matthy met zijn speciale kanaal een Youtuber van DagelijkseHaaDee. Mocht je zijn eigen kanaal nog niet kennen, dan moet je deze lap tekst even doorlezen. Wil je gewoon lekker video’s kijken scroll dan even naar beneden en check alle video’s van de GameMeneer. Op deze pagina worden alle video’s dagelijks bijgewerkt zodat je niks mist van de grappige video’s van GameMeneer. Hij heeft beloofd elke dag een video te uploaden, dus je kan elke dag weer een nieuwe Youtube video verwachten en bekijken.

Don heeft het kanaal al sinds 2012, hij is het kanaal gestart op 2 april 2012, misschien begon het wel als grap voor Don. Het is in ieder geval goed uitgepakt voor Don, hij heeft nu al meer dan 380 duizend volgers op Youtube alleen. Alle Youtube video’s van de GameMeneer zijn meer dan 120 miljoen keer bekeken, hij is ontzettend populair op Youtube, omdat hij van zo ontzettend veel verschillende games houdt. Hij speelt echt super veel games en praat er elke dag over, hij plaatst elke dag een nieuwe video dus er is genoeg om over te praten. Don is niet gespecialiseerd in een game. Elke game die populair is op dit moment en gespeeld door miljoenen mensen op deze wereld, die speelt GameMeneer ook.

Houdt jij dus ook niet van een specifieke Game, maar vind je het leuk om zoveel mogelijke games te spelen en overal een goed in te zijn, check dan de video’s hieronder. Wil je elke game zien die GameMeneer speelt druk dan even op de afspeellijsten alle games hebben hun eigen afspeellijst zodat het makkelijker is om te volgen. Abonneer je op het kanaal van GameMeneer door op de rode knop te drukken, check ook meteen alle sociale media accounts van de GameMeneer. Hij heeft onder andere Twitter en Instagram.

Geef een reactie