Fifalosophy

[yourchannel user=”Fifalosophy”]

 

Ben je een echte Fifa fan en speel je het liefst de hele dag FIFA 99 tot 15! Dan zit je bij het Youtube kanaal van Matthy goed. Hij heeft op vrijdag altijd de speciale FIFA video op DagelijkseHaaDee, mocht je die willen checken dan kan dat op het speciale pagina van DagelijkseHaaDee. Blijf doorlezen als je meer met alleen FIFA 15 hebt en gewoon liever de Youtube filmpjes van Matthy kijkt. Matthy is dit speciale FIFA Youtube kanaal gestart op 8 november 2012, het Youtube kanaal heeft al meer dan 240 duizend volgers. Hij is dus enorm populair en ontzettend veel mensen checken elke week zijn video’s Matthy plaatst ook hele leuke video’s op Fifalosophy. De video’s zijn altijd grappig. Hij plaatst altijd op woensdag om 19 uur een nieuwe Youtube video en op zaterdag een andere video. Deze is ook precies om 19 uur online. Heb je dan nog niet genoeg FIFA video’s gezien check dan de video van Matthy bij DagelijkseHaaDee op vrijdag om 19 uur.

Elke woensdag en zaterdag nieuwe video’s om 19 uur

Op het Kanaal plaatst Matthy echt alles omtrent FIFA, als je tips wilt om nog beter te worden dan je al bent dan kan je het beste alle video’s van Matthy checken hieronder. Hij heeft vaak genoeg echt enorm goeie tips voor beginnende FIFA kampioenen. Wil je ook leren produceren en je eigen Youtube kanaal beheren, dan zit je goed bij Fifalosophy, Matthy heeft soms goeie tips over het monteren en andere Youtube tips.

Alle Youtube video’s van Fifalosophy zijn al meer dan 30 miljoen keer bekeken, dan is echt een waanzinnig aantal. De video’s worden allemaal opgenomen in HD kwaliteit met een HD PVR of een Elgato Game Capture. Wil je hier meer informatie over check dan morgen onze site, want wij zullen een speciaal artikel hierover schrijven zodat jij zelf ook direct kan beginnen met het maken van je eigen Youtube video’s. Wil je Fifalosophy volgen dan kan dat op de onderstaande Sociale media accounts. Check ze ff in je browser en abonneer of volg Fifalosophy!

– Twitter: https://twitter.com/Fifalosophy

– Instagram: https://instagram.com/jematthy/

– Facebook: https://www.facebook.com/fifalosophy?ref=hl

Geef een reactie