EnzoKnol Minecraft Skin

We hebben al een handleiding geschreven over de Survival map van EnzoKnol en hoe je die kan downloaden en gebruiken in Minecraft. Als je ook de Minecraft skin van EnzoKnol wil dan moet je hier onder even de handleiding lezen. EnzoKnol is bekend van zijn Minecraft avonturen, vele van zijn volgers vinden het heerlijk om naar de Youtube filmpjes van Enzo te kijken en daarna te reageren in de comments en in contact komen met andere EnzoKnol fans. Voor EnzoKnol worden speciale dingen gemaakt door Thijs, hij maakt meestal de nieuwe Texture packs voor EnzoKnol. Sinds kort heeft Enzo ook een nieuwe Knolpower Texture Pack laten zien. In de video zegt hij dat er een link naar de download in de beschrijving staat, maar dat is nog niet zo. Wij hebben de laatste versie hier staan, zodat jullie die kunnen downloaden. Zoek niet verder en download direct de laatste versie van de Knolpower Texture Pack. Wil je ook als Enzo door jou eigen Minecraft wereld lopen, check dan de EnzoKnol Minecraft Skin en speel als een echte EnzoKnol fan in jou speciale Minecraft Survival Map.

 EnzoKnol Minecraft Skin

Speciale Knolpower EnzoKnol Minecraft Skin 

enzoknol enzoknol

Stap 1: Download de EnzoKnol Minecraft Skin

[sociallocker id=”227″]
DOWNLOADEN

DOWNLOADEN
[/sociallocker]

Stap 2:  Voeg de EnzoKnol Minecraft Skin toe

Om de skin toe te voegen moet je naar jou profiel pagina op de site van Minecraft. Daar moet je op jou profiel pagina de nieuwe skin uploaden, als dit is gebeurd kan je ook direct als je gebruik maakt van versie 1.78 je zien zien. Maak je gebruik van een oudere versie dan bestaat de kans dat je EnzoKnol Minecraft Skin niet direct zichtbaar wordt, maar dat dit een uurtje duurt. Als je gebruik maakt van een gratis versie van Minecraft bestaat de kans dat de Skin niet werkt, omdat ze dat soms niet doorvoeren bij de Gratis of cracked versies van Minecraft.

Heb je vragen, stel ze dan in het reactie veld onderaan de pagina!

Download de nieuwste Knolpower Texture Pack versie 8 hieronder. In de video hieronder wordt hij aangekondigd. Hij ziet er super vet uit! Downloaden

Geef een reactie