EnzoKnol

Sinds dat zijn video’s bij RTL Boulevard op televisie uitgezonden werden en hij ook daar bekender werd en meer zendtijd kreeg, is het succes van Enzo alleen maar toegenomen. Je zou je bijna afvragen wie kent Enzo Knol niet? Voor degene die hem echt niet kennen dit is de eerste grote You tube ster van Nederland. Hij heeft op YouTube meer dan 800000 volgers. Hij heeft dit aantal volgers al binnen twee jaar bereikt, dat is echt waanzinnig. Hij komt uit Assen en het is allemaal begonnen met een Minecraft video! Hij wilde zijn volgers ook duidelijkheid geven, om 16uur uploade hij een vlogvideo en later een om 19 uur een game video.

enzoknolEnzo is niet alleen bekend van YouTube, maar hij is gewoon een Nederlandse superster! Hij heeft op Twitter meer dan 200 duizend volgers. Enzo heeft allerlei filmpjes op Youtube staan, hij heeft van zijn eerste filmpjes tot aan zijn laatste filmpje altijd volgehouden en heeft inmiddels een eigen kledinglijn! Knolpower is de het merk van zijn kledinglijn!

Hoe is Enzo Knol zo beroemd geworden?

Enzo Knol maakt waanzinnige leuke filmpjes en filmpt echt alles. Als hij ’s ochtends wakker wrodt gaat de camera aan en pas als hij ’s avonds naar bed gaat, doet hij hem weer uit. Hij filmt alles wat er in zijn leven gebeurd en dat is zijn kracht. Alles wat hij meemaakt dat komt op zijn Youtube kanaal. De filmpjes zijn ontzettend populair geworden, zijn vlogs worden meer dan 700 duizend keer bekeken per video!

Wat verdiend Enzo Knol?

Het Youtube kanaal dat is het werk van Enzo Knol, hij is zo populair dat hij kan enzoknolleven zijn Youtube kanaal, hij heeft zoveel volgers en zijn video’s worden door zoveel mensen bekeken, dat hij genoeg verdiend en dat hij niet naar een echte baan hoeft. Hij heeft geen krantenwijk of werkt in een supermarkt, hij heeft KnolPower! Niemand weet precies wat Enzo verdiend met zijn Youtube kanaal, maar je kan ervan uitgaan dat het om heel veel geld gaat, hij krijgt per bezichtiging betaald. Dus hoe meer mensen naar zijn kanaal kijken hoe meer geld hij verdiend.

Knolpower

Het is al een aantal keer ter sprake geweest, maar dit is inmiddels een echt merk! Enzo knol KnolpowerKnolpower is een kledingmerk geworden. Elke echte Enzo Knol fan weet wat het inhoudt. Dit is de energie die Enzo helpt om zijn filmpjes te kunnen maken en dit
zorgt ervoor dat Enzo elke dat weer goeie ideeën heeft en mooie filmpjes kan maken. Vroeger werd Enzo gepest, omdat hij Knol als achternaam had. Hij heeft deze pestkoppen een koekje van eigen deeg gegeven en heeft zijn pesterijen omgezet in iets positiefs! Dat is Knolpower geworden. Op Twitter is de hashtag #knolpower al meer dan 10000 keer trending topic geweest!

One Response to EnzoKnol

  1. YTsterren schreef:

    ENZO KNOL!!!

Geef een reactie