DitisMilan Video’s

[yourchannel user=”DitIsMilan”]

 

Milan heeft het ontzettend druk met Enzo te helpen, ze hebben een eigen kleding lijn, die Milan helemaal zelf beheerd en alles daarvoor regelt. Knolpower dat zal jou vast niet ontgaan zijn. Daardoor is het Youtube kanaal van DitisMilan iets minder populair, omdat Milan niet zoveel video’s upload als Enzo. Milan upload wel degelijk nieuwe youtube video’s maar niet echt met een vast programma zoals hij doet op DagelijkseHaaDee.

Milan is vaak te zien op het kanaal van EnzoKnol, dus kan je echt niet zonder Milan kijk dan naar het kanaal van Enzo en volg zo Milan zijn leven, want Enzo en Milan zijn altijd bij elkaar en plaatsen ook veel youtube video’s samen. Klik op de afbeelding hieronder en je wordt direct doorverwezen naar het kanaal van Milan, hij heeft niet echt afspeellijsten die wij voor jou kunnen bijhouden. Je moet zelf even op het kanaal zoeken naar leuke video’s. Milan heeft genoeg leuke Youtube video’s gemaakt.

Het Youtube kanaal van Milan Knol, krijg je niet genoeg van alle momenten dat Milan in de video’s van Enzo verschijnt check dan de bovenstaande video’s van Milan zelf. DitisMilan is iets minder Minecraft en meer gewoon Milan die zijn ding doet en gewoon lol heeft met al zijn volgers en kijkers. De broers Knol doen het ontzettend goed op Youtube en maken hele leuke video’s.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Volg alle Youtube sterren - Onbekende Vloggers aanmelden!

Geef een reactie