Dit is Milan

Als ik zeg “Dit is Milan” dan weet jij natuurlijk wel wie ik bedoel? Als je dat nog niet wist dan moet je blijven lezen. Milan is de broer van Enzo Knol, hij kwam al voor in de video’s van Enzo en dat was al ontzettend leuk om te zien, maar Milan komt nog steeds voor in de video’s van Enzo net zoals zijn hele familie!

DitisMilan Youtube kanaal

Milan heeft naast dat hij samen met Enzo allerlei dingen in de Youtube filmpjes van Enzo doet ook zijn eigen kanaal op Youtube. DitisMilan heet het kanaal van Milan Knol. Dit kanaal is al actief sinds 2010, dat is al vijf jaar dat Milan bezig is met Youtube video’s maken. Hij heeft daarnaast ook een eigen Game kanaal waar hij samen met Don, Matthy, en Melvin elke dag weer nieuwe Game video’s op plaatst. Het kanaal heet DagelijksHaaDee, wil je op de hoogte blijven van de filmpjes kijk dan op hun kanaal!

Game kanaal DagelijksHaaDee

Het game kanaal van Milan heeft meer dan 500 duizend volgers op Youtube alleen al. Dit is echt enorm populair en er staan echt heel veel grappige filmpjes op het kanaal. Ze doen veel originele dingen met de games die ze spelen, ze spelen GTA V en Minecraft en Fifa 2015 en Sims 4.

Milan Knol heeft een tweede kanaal geopend: “Ditismilan2” , dit kanaal is nog redelijk leeg en er staan nog niet echt leuke filmpjes op, hopelijk in de toekomst zal dit uitgebreid worden en komen hier leuke filmpjes van Milan Knol op te staan.

Het kanaal van Milan heeft meer dan 300 duizend volgers. Zijn video’s zijn meer dan een miljoen keer bekeken, het is wat lastiger om erachter te komen hoevaak zijn video’s bekeken zijn, want hij heeft niet zoals Enzo hele handige afspeellijsten zodat je alles meteen kan zien en een serie kan kijken van EnzoKnol. Milan bouwt ontzettend hard aan zijn Youtube imperium, hij heeft ook een Engels talig Game kanaal met meer dan vier duizend volgers, het is nog niet zo populair als zijn Nederlandstalige kanaal, maar wij denken dat het in de Toekomst zeker wel potentie heeft.

Volg Milan op Instagram en Twitter

Twee weken geleden heeft Milan zijn nieuwe auto geshowd op zijn kanaal. Het is echt een hele mooie auto! Bekijk de video hieronder:

One Response to Dit is Milan

  1. YTsterren schreef:

    MILAN KNOL! DIT IS MILAN

Geef een reactie