Dee

Vandaag op de verjaardag van Dee, heeft zij een eigen Youtube kanaal gemaakt. Op dit kanaal zal ze geen vlogs plaatsen zoals ze al deed op het kanaal van Enzo Knol, maar ze zal uitsluitend haar muziek erop plaatsen. De muziek die zij zelf maakt en heeft ingezongen zal hierop komen te staan.

Dee Muziek Youtube Kanaal

Als Dee een muziek video op het kanaal van Enzo plaatste verdween het onder alle Vlogs en Minecraft video’s naar de achtergrond, ze heeft dus ervoor gekozen ondanks dat ze altijd heeft gezegd nooit een eigen kanaal te beginnen toch een eigen muziek kanaal te starten. Sommige mensen zullen het misschien niet leuk vinden, maar wij zijn er heel blij mee dat Dee een eigen kanaal is begonnen en daarmee hij waanzinnige mooie stem zal gebruiken om super mooie muziek te maken. Dee had al eens een nummer 1 hit in de itunes top-10! Bekijk dat nummer hier in dit artikel.

[yourchannel user=”Dee”]

Het kanaal van Dee is nog redelijk leeg, omdat ze vanaf vandaag pas ermee is begonnen. Dee wil erg graag de tijd nemen om erg mooie muziekvideo’s te maken, dus er zullen niet elke dag nieuwe video’s online komen. Als Dee weer een nieuwe video heeft gemaakt dan zullen wij dit op onze site vermelden en je altijd op de hoogte houden van de nieuwe video’s!

Op het kanaal van Dee staat al een zelf gezongen nummer: Het nummer heet Norah Jones – Don’t Know Why Als je dit nummer hoort snap je echt niet waarom Dee dit niet eerder heeft gedaan, ze kan echt waanzinnig goed zingen! Dee zou mee moeten doen met een talentenjacht en Enzo zou dit dan moeten filmen, dat zou echt waanzinnig zijn. Wij houden het kanaal van Dee zeker in de gaten en hopen dat jij dat ook zal doen! Bekijk hieronder het eerste filmpje van Dee:

One Response to Dee

  1. YTsterren schreef:

    DEE Mooie MUZIEK MAAK JIJ!!!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Volg alle Youtube sterren - Onbekende Vloggers aanmelden!

Geef een reactie