DagelijkseHaaDee Video’s

[yourchannel user=”DagelijksHaaDee”]

 

Zoals al besproken heeft Dagelijksehaadee een uitzendschema net zoals ze dat op televisie ook hebben. De tv-gids van DagelijkseHaaDee vind je op de pagina van die over hun is geschreven. Hieronder kan je alle video’s van hun kanaal terugkijken en meer informatie vinden over hun uitzendschema. Hoevaak en wanneer ze een nieuwe video uploaden.

Hieronder staan alle video’s van DagelijkseHaaDee check elke dag de site en mis geen enkele video van het kanaal!

Nieuwe Youtube video’s schema DagelijkseHaaDee

Dinsdag

Elke dinsdag om 17 uur komt Don met een nieuwe Sims 4 video, er zijn inmiddels al meer dan 80 video’s in de afspeellijst die je hieronder kan bekijken. De video’s zijn al meer dan 2 miljoen keer bekeken.

Woensdag

Elke woensdag komt op het Youtube kanaal een nieuwe Minecraft video online. Om 17 uur wordt de video online geplaatst. In de afspeellijst hieronder staan meer dan 60 video’s die meer dan 1,5 miljoen keer bekeken zijn door alle 500 duizend volgers van DagelijkseHaaDee.

Donderdag

Elke donderdag komt Milan Knol met een nieuwe video online, in de afspeellijst hieronder kan je alle video’s bekijken. Hij loopt een beetje achter met het uploaden van nieuwe video’s maar dat snappen wij wel. Hij heeft het zo druk met alle kanalen die hij nu heeft, hij moet ook zijn prioriteiten stellen. Maar mocht je jou vervelen er staan 37 video’s in de afspeellijst en die zijn al 1.3 miljoen keer bekeken, dus zorg jij ervoor dat we de 2 miljoen halen. Bekijk alles hieronder

Vrijdag

Elke vrijdag komen er twee nieuwe Youtube video’s uit, eentje om 17 uur een Fifa 15 video en eentje om 19 uur. Dit is de beste dag voor de fans van DHD. Om 17 uur speelt Matthy zijn potjes Fifa 15 en praat over de wekelijkse voetbalnieuws en nog meer grappige momenten. Bekijk alle Fifa Fridays Youtube video’s hieronder. Het is een populair onderdeel van DHD, er zijn 87 video’s die meer dan 2 miljoen keer zijn bekeken door alle Youtube volgers van DHD.

Om 19 uur komt de DHD crew met hun Minecraft gameplay video online. Ze spelen dan hun potjes Minecraft en plaatsen dat online, in de afspeellijst hieronder kan je alle video’s bekijken. Het zijn leuke video’s voor de Minecraft liefhebbers er staan al 125 Youtube video’s online en die zijn door meer dan 650 duizend volgers bekeken.

DagelijkseHaaDee heeft nog veel meer video’s maar die hebben wij hier niet geplaatst, je kan alles online op hun Youtube kanaal terugvinden. Abonneer je op hun kanaal en blijf altijd op de hoogte of check wekelijkse deze pagina, want de afspeellijsten worden automatisch ververst.

Geef een reactie