DagelijksHaaDee

Het was al ter sprake gekomen op de pagina over Milan Knol, maar dit is de officiële Game Youtube Kanaal van Milan Knol en drie andere. Maar Milan is de eigenaar van het kanaal. DagelijkseHaaDee heeft elke dag weer nieuwe game video’s.

Milan plaatst samen met Melvin, Don en Matthy elke dag game video’s op hun kanaal. Ze spelen echt allerlei spellen. Voor iedereen zitten er leuke games tussen. Het is een heel erg uitgebreid Youtube Kanaal, met echt alle spellen die er zijn spelen de jongens. Dit is een kanaal dat ook bij het imperium van de Knol familie gerekend mag worden. Dageqijksehaadee heeft meer dan 500 duizend volgers en hun video’s worden ontzettend veel bekeken. Het kanaal is pas twee jaar actief en ze hebben al meer dan 500 duizend volgers alleen op Youtube en de video’s zijn meer dan 200 miljoen keer bekeken, dat is bijna meer dan het kanaal van EnzoKnol.

Afspeellijst DagelijkseHaaDee

Elke dag worden er nieuwe video’s ge-upload, het video programma schema is als volgt:

Op dinsdag om 17 uur: Komt er een nieuwe Sims 4 video online, deze worden meestal door Don gemaakt en geplaatst.

Op woensdag om 17 uur: Komt er een nieuwe Minecraft “build off” Wedstrijd online. Deze worden door iedereen gemaakt.

Op donderdag om 19 uur: Komt er altijd een nieuwe: Akinator met Milan video uit. Deze video’s worden door Milan gemaakt en geproduceerd. Hij loopt een beetje achter, maar wij hopen dat hij deze achterstand zal goed maken en weer nieuwe video’s zal uploaden. De video’s zijn al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

Op Vrijdag komen er altijd twee video’s uit: Om 17 uur komt er een Fifa filmpje met Matthy uit. Deze zijn altijd goed en voor de echte Fifa 15 fans een must see! Fifa Fridays wordt de show ook wel genoemd. Er zijn inmiddels al 87 video’s online en die zijn meer dan 2 miljoen keer bekeken.

Op vrijdag komt Milan ook met een video, om 19 uur komt hij altijd met een DHD Minecraft Server video. Er zijn inmiddels al 125 video’s in de afspeellijst en die zijn 646 duizend keer bekeken door iedereen.

Er zijn nog meer Youtube video’s die online staan, die kan je op de onderstaande pagina bekijken of op het kanaal van DagelijkseHaaDee.

 

Bekijk op onze pagina alle video’s van DagelijkseHaaDee

One Response to DagelijksHaaDee

  1. YTsterren schreef:

    DAGELIJKSEHAADEE!!

Geef een reactie