Beautygloss Video’s

[yourchannel user=”beautygloss”]

 

Beautygloss komt elke zaterdag met een nieuwe video. Op zaterdag wordt er een nieuwe beauty tip’s video ge-upload op haar kanaal. Op zaterdag verschijnt er ook een tutorial. Als je dacht dat je een hoop wist over opmaken en make-up gebruik, dan heb je denk nog niet gekeken naar alle video’s van Beautygloss. Er staan op haar kanaal meer dan 900 Youtube video’s met tips en tutorials met betrekking tot Beautygloss. De 900 video’s zijn al meer dan 900 duizend keer bekeken door alle volgers van Beautygloss. Wil je alle video’s terugkijken dan kan dat hieronder, hier staan alle beauty video’s van Beautygloss:

Beautygloss Verzorging

Deze video’s zijn wel wat ouder dan de bovenstaande video’s maar blijven ontzettend leuk om terug te kijken, dit zijn video’s die Marscha in het begin plaatste, dus het blijven leuke video’s. Het zijn voornamelijk verzorgings tips van Marscha.

Beautygloss op tv

Marsha is al een aantal keer op televisie geweest, omdat ze zo beroemd aan het worden is. Ze is bij RTL Boulevard geweest en heeft ook al bij De wereld draait door gezeten, ze wordt nog vaak uitgenodigd om ergens aan te┬áschuiven. Hopelijk zal ze in de toekomst meer gaan doen op televisie, maar voorlopig moeten we het met deze drie video’s doen. Bekijk hieronder alle afleveringen waar Marcha op televisie was:

Als je onze site blijft volgen en deze pagina elke week even checkt, dan zal je zien dat de nieuwste video’s automatisch geladen worden in de bovenstaande afspeellijsten. Dus meld je aan op Beautygloss haar kanaal of volg onze website.

Geef een reactie