Vloggloss video’s

[yourchannel user=”vloggloss”]

 

Dit is het vlogkanaal van Mascha, hier plaatst ze haar vlogs over dingen die ze dagelijks meemaakt. Dit kanaal heeft ze al sinds 2014 en is ook enorm populair. Mascha is een fulltime beautyblogger met haar eigen beauty youtube kanaal! Ze heeft al een aantal vlogs op haar Beautygloss kanaal staan, maar ze vond het zo leuk om te doen dat ze een apart kanaal voor haar vlogs is begonnen:

De allernieuwste Youtube Filmpje¬†van Vloggloss, staat hieronder. De vlogs van Vloggloss worden doordeweeks geplaatst, omdat ze niet altijd tijd heeft om de video’s te editen en de plaatsen op haar kanaal!

Op Vloggloss staan inmiddels al bijna 300 video’s. Ze heeft inmiddels al 150 duizend volgers op haar kanaal, deze video’s zijn 33 miljoen keer bekeken door al haar volgers. Alle video’s staan helaas niet in een afspeellijst, dus wij kunnen die niet hier plaatsen maar als je alle video’s wilt zien moet je even abonneren op haar Youtube kanaal. Hieronder staat de laatste video, dus die kan je wel kijken!

Vloggloss internationaal

Alle video’s die hieronder staan, gaan over haar internationale avonturen. Ze filmt echt alles dus ook als ze op vakantie is. Er staan een hoop video’s van haar vakantie op Ibiza. Wil je ook genieten van haar vakantie en haar avonturen bekijk dan de alle Youtube video’s:

Geef een reactie