Beautygloss

Op onze website mag Mascha natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben vanaf het begin al heel erg veel naar de filmpjes van Mascha gekeken. Ze geeft ontzettend veel goeie en handige beauty tips! Beautygloss is het eerste beauty vlog dat in Nederland is geopend. Ze is begonnen op een blog en ze kon ontzettend goed schrijven en video’s maken. Ze heeft een ontzettend populair beautyvlog kanaal op Youtube. Wij gaan het voornamelijk over haar Youtube kanaal hebben. In de video’s die je kan vinden op haar Youtube kanaal staan allemaal handige tips en trucs, alles wat Mascha vertelt kan je haar nadoen en meedoen met haar terwijl je haar video’s kijkt.

Beautygloss is een Youtube kanaal van Mascha Feoktistova. Ze is de eerste beauty blogger van Nederland en is enorm populair! Ze heeft meer dan 400 duizend volgers alleen op Youtube. Ze heeft van haar hobby, haar werk kunnen maken. Ze maakt nu fulltime youtube video’s en onderhoud haar beauty blog op internet. De video’s van Beautygloss worden zo gewaardeerd, omdat Mascha het ontzettend goed kan, ze laat alles zien en maakt mooie video’s met handige tips.

Vloggloss

Dit is het tweede kanaal van Mascha, hier plaatst ze al haar dagelijkse vlogs op. Hier kan je zien wat Mascha allemaal mee maakt en wat haar bezighoudt. Ben je net zo een grote fan van Beautygloss als wij dan volg je haar ook uiteraard op dit kanaal. Dit kanaal heeft ongeveer 150 duizend volgers en dit aantal zal alleen maar groeien in de toekomst. Hieronder staat de eerste video van Vloggloss:

De fascinatie van Mascha met beauty producten werkt ontzettend aanstekelijk, ze maakt de video’s erg persoonlijk door zich zelf ook kwetsbaar op te stellen en zich niet te schamen voor close-ups van haar gezicht zonder en met make-up! Mascha Keep up the good work, zouden wij willen zeggen! Ben je ook zo een enorme fan, laat dan een reactie achter onderaan de pagina!

One Response to Beautygloss

  1. YTsterren schreef:

    SUPER GOEIE TIPS!! BEAUTYGLOSS

Geef een reactie